Echipa noastra

Tiberiu Kantor - General Manager

Assessor IRATA, experienta de peste 20 de ani in alpinism industrial si sportiv

Alex Kantor - Training Manager

Instructor IRATA, 9 ani de experienta

Ana Kantor - Training Administrator

Administrator de cursuri, persoana care va poate raspunde la toate intrebarile

Mihai Olaru - Operational Manager

Inginer in Constructii - 20 ani de experienta

Stefan "Pisti" Kantor - Team Leader

21 de ani experienta in constructii

Andrei Kantor - Lead Instructor

Instructor IRATA, 9 ani experienta

Catalin "Chelu" Ailinca - Trainer

Instructor IRATA, 5 ani experienta

Sorin "Ciri" Ciribasa - Trainer

Instructor, 4 ani experienta

Mihai Chivu - Trainer

Instructor IRATA, 5 ani experienta

Despre SOLO

SOLO este prima companie afiliata IRATA din sud-estul Europei. Fondata in 1992 de catre Tiberiu Kantor, compania a evoluat atat in volumul lucrarilor, numarul de alpinisti utilitari dar mai ales in tehnicile pe care le folosim in lucrarile noastre.

Mentenanta si constructiile civile au fost primele lucrari efectuate de SOLO , in urmatorii ani compania a dezvoltat un sistem nou de a construi turnurile de telecomunicatii care oferea o alternativa foarte rapida spre deosebire de metodele conventionale care cereau macarale mari sau chiar elicoptere in zone izolate. In perioada expansiunii retelelor de telecomunicatii SOLO a construit sute de turnuri de telecomunicatii prin alpinism utilitar.

Urmatorul pas au fost liftarile de echipamente de telecomunicatii in zone urbane, lucrari care, la fel ca si montarea turnurior telecom, au ajuns la ordinul sutelor.

Activitatiile de baza in momentul acesta se desfasoara majoritar in industria petroliera(off-shore si on-shore): inspectii nedistructive, sablare si vopsire, montari structuri metalice dar si furnizare forta de lucru in regim de subcontractor.

Toti tehnicienii SOLO sunt certificati IRATA si ANC (Cursuri de Atestare Nationala) si au experienta vasta in toate ariile lucrului la inaltime.