Inspectie EIP

Inspectie EIP

Inspectie EIP

Care este procesul de inspectie a EIP? (Echipament Individual de Protectie)

Aditional verificarii inainte de utilizare, o inspectie amanuntita a EIP (Echipament Individual de Protectie) trebuie facuta de o persoana competenta. Frecventa inspectiei amanuntite trebuie sa fie conform legislatiei si de tipul si intensitatea utilizarii. Recomandam ca aceasta inspectie sa fie facuta o data la fiecare 12 luni.
Pentru a mentine trasabilitatea produsului, nu inlaturati eticheta sau marcajele.

La fel ca si la instruiri unde obtineti expertiza relevanta, SOLO ofera si servicii de inspectie EIP (Echipament Individual de Protectie), aceste inspectii sunt efectuate de o persoana competenta.

Asemenea inspectii trebuiesc planificate in avans si depind de tipul si numarul de articole. Prin urmare suntem bucurosi sa va trimitem o oferta la cerere, aceasta inspectie poate sa fie efectuata la centrul nostru de instruire sau la locatia clientului.

In cazul in care v-ati programat la unul din cursurile noastre si aveti nevoie ca echipamentul personal sa fie inspectat, il puteti aduce la instruire iar noi il vom inspecta in timp ce participati la curs.

Persoana competanta pentru inspectia EIP (Echipament Individual de Protectie)

Este o persoana care este constienta de cerintele curente a inspectiei periodica, a recomandarilor si instructiunilor producatorului.

  1. Aceasta persoana trebuie sa identifice defectele si sa evalueze severitatea acestora, trebuie sa initieze actiuni corrective sis a aiba capacitatea si resursele necesare.
  2. Ar putea sa fie necesar ca persoana competenta sa primeasca o instruire din partea producatorului sau din partea reprezentantului acestuia pentru EIP(Echipament Individual de Protectie) specific sau alte echipamente, de exemplu datorita complexitatii sau naturii innovative, sau acolo unde este fundamentala intelegerea tehnica pentru dezasamblare si reasamblare sau pentru evaluare.
  3. O persoana poate sa fie competenta pentru a efectua inspectie periodica pentru un model particular a EIP (Echipament Individual de Protectie) sau alte echipamente sau poate sa fie competenta pentru a inspecata mai multe modele diferite de echipamente.

Putem ofeti inspectii EIP anuale pentru:

-Echipament Petzl

-Echipament Singing Rock

-Skylotec equipment

-dispozitive Mittelmann

-auto-retractabile IKAR

 

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii:

Alexandru Kantor

Training manager and PPE inspector

Tel: +40 760 692 277

Mob: +40 744 755 391

Email: training@e-solo.ro

ro_RORomanian